Originals

BE AN ORIGINAL 


Maak kennis met Satelliet Originals, het nieuwe label van Satelliet. De complete collectie van Satelliet Originals is ontwikkeld en samengesteld met als doel dat het de hospitalitymarkt in al haar diversiteit kan bedienen.


Plekken creëren waar mensen graag komen om elkaar te ontmoeten, daar draait het om. Satelliet Originals biedt een unieke meubelcollectie met een eigen signatuur.MEET OUR BRAND

MEET OUR BRAND

De eigen collectie vormt de kern van het assortiment en bestaat al jaren. Gezien de groei en ideeën over de toekomst wil Satelliet een duidelijk merkbeleid voeren dat laat zien waar de organisatie voor staat: premium quality, tailor made & full service. De Satelliet Originals collectie komt voort uit de behoefte om een uniek en veelzijdig productaanbod te creëren met een eigen herkenbare signatuur. Door jarenlange ervaring en door altijd actief op zoek te zijn naar de laatste ontwikkelingen en trends, voorziet Satelliet met een kwalitatieve en actuele collectie in de wensen en behoeften van opdrachtgevers.

ONTDEK DE COLLECTIE
WHO DO WE SERVE

WHO DO WE SERVE

We zijn er voor iedereen die gelooft in het positieve effect van hospitality, waardoor mensen zich prettiger voelen en daardoor efficiënter werken, langer verblijven en meer genieten. Met onze unieke collectie hospitalitymeubilair willen we een bijdrage leveren aan een optimale gastbeleving. Deze gast kan een bezoeker zijn, maar ook een vaste medewerker of bewoner. Ontmoeten en samenkomen brengt zaken in beweging. Met Satelliet Originals willen we de creatieven in de hospitality interieursector de tools bieden om onze belofte op grotere schaal waar te maken. Samen met jou willen we hospitality van haar beste kant laten zien. Wij geloven dat het delen van onze creativiteit en expertise in de vorm van een unieke en eigentijdse meubelcollectie tot mooie resultaten zal leiden.

WANNA KNOW MORE?
Originals

Wenst u een afspraak in onze showroom, laat dan hier uw gegevens achter

{{ newsletter_message }}

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x