MEET OUR BRAND

MEET OUR BRAND

De kracht van Satelliet Originals zit hem in personalisatie. Ieder meubelstuk heeft zijn eigen karakter, een eigen gezicht, en ondersteunt op die manier de identiteit van een concept of interieur. Wat het afmaakt zijn de oneindige mogelijkheden op het gebied van stoffering en afwerking.

Door zelf aan de basis te staan van ieder product binnen de Satelliet Originals collectie, speelt Satelliet snel in op de continue veranderende markten. Daarnaast krijgen ondernemers, creatieven en projectontwikkelaars de handvatten die nodig zijn om gezamenlijk de meest inspirerende hospitality locaties te creëren: plekken waar mensen elkaar graag ontmoeten.

Het zijn deze mensen – noem ze gasten, noem ze gebruikers – die centraal staan in de ontwikkeling van de eigen collectie. Naast sfeer eisen zij comfort en kwaliteit. En dit hoort daarom aan de basis te liggen van ieder product. Satelliet Originals zijn de door Satelliet origineel ontwikkelde producten die zowel in-house als in samenwerking met Nederlandse ontwerpers tot stand komen.

Ieder product van de Originals collectie staat voor gastvrijheid, kwaliteit, kracht, diversiteit, eigenheid, inspiratie, toepasbaarheid en functionaliteit. Dat is de belofte van Satelliet Originals.

Wenst u een afspraak in onze showroom, laat dan hier uw gegevens achter

{{ newsletter_message }}

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x