Producten

Catalogus 2023

Catalogus 2023

Onze catalogus bestaat dit jaar uit één boek waarin sfeer, inspiratie en onze veelzijdige meubelcollectie samenkomen en elkaar versterken. Daarnaast is er uitgebreid aandacht voor de thema’s waar Satelliet voor staat: premium quality, tailor made en full service. Ook besteden we uitgebreid aandacht aan onze initiatieven en ambities op het gebied van duurzaamheid.

Bekijk hier de collectie
Look + Feel

Look + Feel

Elke catalogus met meer dan 180 pagina's collectie, sfeer, inspiratie en waardevolle informatie is voorzien van de aanvullende brochure Look + Feel collection. Hierin gaan we uitgebreid in op de maatwerkmogelijkheden op het gebied van stoffering en onze collectie tafelbladen.

Bladeren
Terrasmagazine

Terrasmagazine

BUITEN IS HET NIEUWE BINNEN Is het tijd om te investeren in uw terras? Dan wilt u er zeker van zijn dat deze investering uw wensen en behoeften voor het terras behartigt en jaren lang kan voldoen aan hoge eisen die u aan het terras stelt. Dat is in ieder geval hetgeen waar wij naar streven. Vanuit onze belofte premium quality, tailor made en full service adviseren en ondersteunen we u van A tot Z. Ook op het gebied van duurzaamheid.

Bladeren
Nieuwe collectie

Nieuwe collectie

Twee keer per jaar presenteren we een preview op onze nieuwe collectie. Deze vormt een afspiegeling van wat we door het jaar heen zien op toonaangevende meubel- en designbeurzen en opvallende ontwikkelingen die we signaleren in de markten waarin we actief zijn. Alle producten uit de nieuwe collectie zijn direct toepasbaar in het interieur of op het terras.

Lees meer
InBetween Kuchschermen

InBetween Kuchschermen

De InBetween producten zijn ontwikkeld om u als ondernemer een slimme oplossing te bieden ten behoeven van de gastvrijheid in deze nieuwe werkelijkheid. De producten zijn toepasbaar in alle mogelijke denkbare situaties waar geborgenheid en het gevoel van bescherming verlangd worden.

Bestel in onze webshop

Wenst u een afspraak in onze showroom, laat dan hier uw gegevens achter

{{ newsletter_message }}

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x