Over ons

Over ons

Satelliet is sinds 1971 actief in de meubelindustrie en startte kleinschalig met het ontwerpen en op ambachtelijke wijze produceren van meubilair voor de horeca. Door jarenlange ervaring en het vertrouwen van vele klanten zijn we inmiddels uitgegroeid tot een autoriteit op het gebied van hospitalitymeubilair. In samenwerking met partners en opdrachtgevers draagt Satelliet bij aan het creëren van aangename ontmoetingsplekken. Gastvrijheid is hierin de sleutel.

Al jarenlang volgen wij de ontwikkelingen in de hospitalitymarkt op de voet en bieden we een kwalitatief hoogwaardige en actuele collectie die aansluit bij de wensen en behoeften van opdrachtgevers en gebruikers.

Internationaal heeft Satelliet samenwerkingsverbanden in Nederland, Luxemburg, Noorwegen, Spanje, Engeland, Duitsland en Finland. De uitwisseling van kennis, ervaring en ideeën resulteert in een bijzondere synergie, die voor nationale en internationale opdrachtgevers optimaal kan worden benut.

Ons netwerk maakt ons in binnen- en buitenland buitengewoon slagvaardig, zowel naar onze fabrikanten als naar onze afnemers. Door de samenwerking met Europese partners kunnen we beschikken over een hospitality meubelcollectie van internationale allure.

Onze visie is dat hospitality in toenemende mate een belangrijke rol speelt, ook voor uw gasten. Een gastvrij ingericht interieur of terras wordt immers door iedereen hoog gewaardeerd. In een gezellige entourage voelen mensen zich prettiger, presteren zij beter en, belangrijk voor onze opdrachtgevers, kopen en verteren zij meer. 

Wij delen met u onze kijk hierop vanuit alle marktgebieden waarin wij actief zijn. Natuurlijk doen wij dat online! Maar ook via onze catalogus - een inspirerend boekwerk dat jaarlijks wordt uitgegeven.

Wenst u een afspraak in onze showroom, laat dan hier uw gegevens achter

{{ newsletter_message }}

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x