Over ons

Over ons

Over ons

Satelliet werd 45 jaar geleden opgericht. Zij verkochten voornamelijk cafémeubilair in hun showroom te Nederland. Satelliet bracht toen als eerste leverancier modern terrasmeubilair uit Spanje op de markt. Later is Satelliet het horecameubilair zelf gaan ontwikkelen.

Enkele jaren later, in 1985, ontstond onze Satelliet Belgium vestiging, de Belgische tak met dezelfde collectie en huisstijl. Gezien de grote groei werd er al snel een extra magazijn gebouwd. Dit maakt het mogelijk een grote voorraad meubilair te stockeren, zodat Satelliet de vraag van haar klanten om snelle levering en korte wachttijden, kan beantwoorden.

Internationaal heeft Satelliet samenwerkingsverbanden in Nederland, Luxemburg, Noorwegen, Spanje, Engeland, Frankrijk, Duitsland en Finland. De uitwisseling van kennis, ervaring en ideeën resulteert in een bijzondere synergie, die voor nationale en internationale opdrachtgevers optimaal kan worden benut.

Ons netwerk maakt ons in binnen- en buitenland buitengewoon slagvaardig, zowel naar onze fabrikanten als naar onze afnemers. Door de samenwerking met Europese partners kunnen we beschikken over een hospitality meubelcollectie van internationale allure.

Het geheim van Satelliet zijn de unieke realisaties op maat van uw behoeften, verlangens, smaak en budget, rekening houdend met de hedendaagse trends.

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x