WHO DO WE SERVE

WHO DO WE SERVE

De Satelliet Originals campagne gaat over gewoon jezelf zijn. Dat alleen al maakt je uniek. Een verzameling van onderscheidende individuen zorgt voor een sterk geheel. Daarom hebben wij voor de lanceringscampagne gekozen voor een combinatie van de producten én gezichten die samen het merk Satelliet Originals maken.

Satelliet Originals is ontstaan vanuit de behoefte om een collectie te creëren met een eigen herkenbare signatuur. Daar hoort ook een krachtige boodschap bij, in stijl. Een boodschap die duidelijk maakt waar Satelliet Originals voor staat en waarom het is opgericht.

De personen en producten die je ziet in deze campagne zijn onze eigen Originals in al hun diversiteit. Onze eigen ontwerpen en eigen collega’s die onlosmakelijk verbonden zijn aan de totstandkoming van deze unieke collectie en haar karakter. Zij geven letterlijk een gezicht aan het merk Satelliet Originals en vertegenwoordigen daarnaast onze sterke overtuiging dat er gezamenlijk meer te bereiken valt. Daar zit kracht in! Wij geloven namelijk dat het delen van onze creativiteit en expertise in de vorm van een eigentijdse meubelcollectie zal bijdragen aan het creëren van unieke gastvrije locaties: plekken waar mensen elkaar graag ontmoeten.

Wenst u een afspraak in onze showroom, laat dan hier uw gegevens achter

{{ newsletter_message }}

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x